Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Мир Политики

Пятница, 29.03.2024
Главная » 2013 » Март » 19 » Рішення ЦВК про позбавлення Власенка мандата - незаконне
20:01
Рішення ЦВК про позбавлення Власенка мандата - незаконне
Провладна частина Центральної виборчої комісії 18 березня 2013 року визнала обраним та зареєструвала іншого народного депутата замість Сергія Власенка.

Таким чином Центрвиборчком остаточно оформив та розділив відповідальність за раніше ухвалене незаконне і антиконституційне рішення Вищого адміністративного суду, яким Сергія Власенка було достроково позбавлено депутатських повноважень.

При цьому, як відомо, суд проігнорував документи, зокрема, листи Генеральної прокуратури, Київської колегії адвокатів, які підтверджували, що Сергій Власенко не займався адвокатською діяльністю, а виступав в судових процесах над Юлією Тимошенко як захисник на громадських засадах, який діє на підставі доручення партії «Батьківщина».

Таке політично вмотивоване рішення ВАСУ стало черговим відвертим прикладом застосування вибіркового правосуддя в Україні по відношенню до політичних опонентів режиму Януковича та значно віддалило перспективу підписання Угоди про Асоціацію України з Євросоюзом. Ускладнення стосунків із ЄС після винесення такого відверто незаконного рішення була змушена визнати в тому числі і українська влада.

В Об’єднаній опозиції «Батьківщина» чудово розуміють, що знайти справедливість в Центральній виборчій комісії в нинішньому її складі та у вітчизняних судах, які повністю підконтрольні замовникам політичної розправи над опозиційними діячами, – неможливо.

Саме тому на рішення ВАСУ по справі Власенка було складено та подано скаргу до Європейського суду з прав людини і в «Батьківщині» очікують на її оперативний та об’єктивний розгляд. Переконані, що рішення в цій справі та по іншим скаргам, поданим до ЄСПЛ Юлією Тимошенко і Юрієм Луценком, нарешті, зупинять той правовий «беспредєл», який відбувається в Україні.

"byut.com.ua"

Категория: Секреты Януковича и ПР | Просмотров: 724 | Добавил: Anubis | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Проверка тиц Яндекс.Метрика